vineri, 1 iunie 2012

Comentariu la "APELUL MEMBRILOR SCMD - FILIALA SECTOR 6 CATRE TOTI MEMBRII SCMD"


Domnilor ofiteri, nu pot sa stau pasiv si sa nu observ ca dorintele dumneavoastra, a celor din sectorul 6 Bucuresti, continua sa produca cred prejudicii luptei SCMD.
Ca si ofiteri ar trebui sa intelegeti ca UNITATEA DE ACTIUNE pana la realizarea INTEGRALA a obiectivelor SCMD este prioritara. Va reamintesc ca liderii actuali ai SCMD au fost cei care au fondat SCMDsi au realizat totusi desi destul de tarziu COAGULAREA fortelor rezervistilor inclusiv a fortelor dumneavoastra, intr-o organizatie extrem de activa a carei obiective au fost validate recent si prin cererile apolitice ale maselor de protestatari din PIATA UNIVERSITATII:
1.    “Jos Basescu”
2.    “Jos guvernul”
3.    “Alegeri anticipate” si repunerea in drept a LEGII ca singur etalon relational, a legii DEMOCRATIC SI LEGAL adoptate.

Nu uitati nici de SCARIFICIUL GENEROS al Lt. actual (R) Gheorghe Alexandru.
Criteriul de evaluare a activitatii demnitarilor nostri sa fie REZULTATUL SOCIAL OBTINUT AL BUNASTARII cetatenilor romaniei in mandatul primit.
Acum, in plina batalie, fara a gandi la consecintele actiunilor dumneavoastra, va surade gandul CASTIGULUI ce-l puteti obtine din accesul la varful SCMD. Este degradanta si neloiala actiunea dumneavoastra asa cum se vede, dupa umila mea capacitate de percepere a falsului conflict de interese.
Ma surprinde mai ales modalitatea extrem de perfida de scoatere in prim plan a LEGALITATII SI PRINCIPIALITATII DEMOCRATICE a solicitarilor dumneavoastra care, si “din avion” se poate observa ca este o actiune machiavelica. Oare nu e o TRADARE actiunea dumneavoastra in plina ofensiva a SCMD?
Aveti rabdare sa fie incheiata batalia SCMD si apoi pot fi puse pe tapetTOATE cele bune sau mai putin bune din activitatea SCMD.
Nu observati ca ies la iveala nenumaratele JAFURI MAFIOTE de o gravitate exceptionala pentru siguranta nationala care au pus deja “capac” capacitatilor de reactie a democratiei romanesti?
Daca va mai amintiti JURAMANTUL DE CREDINTA DAT ROMANIEIva rog sa vedeti faptul ca actiunea dumneavoastra este OSTILA si NU REALIZEAZA SINERGIILE NECESARE unei actiuni ofensive concentrate a SCMD. Voi diluati forta SCMD exact in plina ofensiva.
Aveti rabdare sa atingem aliniamentele ofensivei declansate si putem apoi trece la REFACEREA FORTELOR SI COMPLETAREA PIERDERILOR SIMULTAN CU O NOUA STRATEGIE.
Am mai primit apostrofarea ca APAR SCMD CA SI AGENT ACOPERITJ. Daca ati fi copii as crede ca astazi, de ZIUA COPILULUI, ati dorit o joaca de-a razboiul pentru a va reaminti de anii de catanie.
Cum parul alb si tremuratul mainii care scrie imi spun ca suntetiCAMARAZI MEI DE ARME dar, din cauze mafiote, ati ajunsi la rascruce de drumuri prin CRIZA DE PERSONALITATE cauzata de calcarea in picioare a demnitatii si onoarei noastre de ofiteri si incerc sa va gasesc circumstante atenuante, fiindca va inteleg si va respect valoarea calitatii de OFITER.
Domnule Col. (R) Galateanu, s-ar putea sa va confund dar am impresia ca sunteti un vechi transmisionist si atunci as putea sa va reamintesc date din trecutul dumneavoastra ce cu siguranta va pot fi incomode. Incerc de aceea sa fiu fairplay si sa nu ma gandesc la trecutul inevitabil coplesitor al luptei adaptabilitatii noastre comportamentale la acel mediu existential ostil. Din start imi cer scuze pentru aceasta replica neconforma idealurilor mele existentiale.
Am insa o incarcatura de extrema revolta fata de acele inechitati vizibile oricand dar acceptate si proliferate de indivizi gen Dinu Paturica care mi-au produs profunde suferinte personale dar si familiale. Ar trebui sa fiu validat ca o victima a comunismului dar sunt constient de faptul ca din necesitate m-am facut luntre si punte pentru a depasi viciile unui sistem oprimant sustinut de numerosii “ciripitori” delatori, chiar ofiteri dar fara de coloana vertebrala.
IN CONSECINTA VA ROG RESPECTUOS SA VA REEVALUATI POZITIA EMOTIONALA INDUSA IN MASA DE SINDICALISTI, POZITIE CE CREAZA O SITUATIE NECONFORMA IN PLINA LUPTA CU MAFIA DIN ROMANIA.
Concentrati-va eforturile catre obiectivul primordial: “Jos Basescu si mafia portocalie din administratie, inclusiv din armata unde onoarea si demnitatea noastra a fost terfelita pana la genocid.” Aceasta in situatia in care agreati acest obiectiv fundamental al SCMD.
Daca DA atunci, cu onoare, faceti-va PROPRIA EVALUARE a contributiei dumneavoastra, individuale, la aceasta lupta pentruINTERESUL GENERAL AL SCMD, AL INDEPENDENTEI ROMANIEICONFORM JURAMANTULUI DE CREDINTA si nu doar pentruORGOLII DE ZIUA COPILULUI.
Daca intradevar exista elemente de FRAUDA asupra cotizatiei membrilor SCMD, cei vinovati vor raspunde in fata legii la finele luptei ofensive, DUPA ATINGEREA OBIECTIVELOR SCMD.
Este “certificatul de onoare, in alb” de incredere pana la victoria ofensivei noastre.
vineri, 1 iunie 2012
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA